Bravo!

0
1284

Afgelopen vrijdag verrassend heerlijk gegeten bij Bravo24 op het Recreatiepark De Stok in Roosendaal.

Bravo24 is vrij nieuw in het horecalandschap van West-Brabant, maar qua ervaring en kennis eigenlijk weer niet. Eigenaarschap ligt in goede handen van een aantal mensen die het naastgelegen Het Hooihuis tot een succes hebben gebracht.

Het concept van Bravo24 is overigens compleet anders dan bij de buren. De industriële uitstraling van de zaak (er hangt zelfs een echt vliegtuig aan het plafond) zie je terug in de gerechten en de opmaak daarvan. Het type gerechten, de opmaak van de gerechten en het gebruikte servies is allemaal wat grover en ruwer, minder gepolijst (als ik het zo mag noemen)….

Op het gebied van kwaliteit en service doen ze echter niet onder aan Het Hooihuis. Ik durf zelfs te zeggen dat de bereiding van een mannelijk stukje vlees bij Bravo24 de beste van Roosendaal is!

img_2896

Bij dit bezoek aan Bravo24 heb ik me ‘vergrepen’ aan een carpaccio en grainfed rib eye. Die laatste werd heerlijk bereid op de green egg. Wat een feessie zeg! Naast deze heerlijke gerechten is er ook nog een flinke keuze uit speciale bieren.

img_2894

Wat verder opvalt, is de relaxte sfeer die er hangt. Mede door het personeel maar ook zeker door de inrichting ontstaat deze sfeer. Na het eten of gewoon om te borrelen, is er een uitgebreide ruimte gecreëerd waar dat optimaal mogelijk is. Heerlijk om je avond relax af te sluiten met een goede koffie en likeurtje. Ik kan in ieder geval niet wachten om weer bij Bravo24 binnen te stappen voor een borrel, lunch of diner.

Kijk maar eens naar de menukaart van Bravo24 en bekijk alle mogelijkheden rondom lekker eten en drinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER