Heerlijk lunchen bij La Mas Bonita

0
1080

Tijdens onze stedentrip in Valencia is lunchen soms een noodzaak, dus waarom zou je dat niet bij een zaak zoals La Mas Bonita doen? Toevallig waren ze open 😉

Even alle gekheid aan de kant, lunchen is een serieuze aangelegenheid in Zuid-Europese landen, dus ook in de mooie stad Valencia. Veelal eten de Valencianen tijdens de lunch warm. Dat zijn wij natuurlijk niet echt (meer) gewend in Nederland, maar als je in Valencia bent, went dat snel. Zeker als je lekker door de stad gefietst hebt, gaat een uitgebreide lunch er zeker wel in. Laat dat fijntjes met een wijntje vergezellen en de middag kan niet meer stuk.

IMG_6555

La Mas Bonita heeft in Valencia twee locaties. Eén in de wijk Ruzafa en één aan het strand van Patacona. Overigens hebben ze op het strand van Patacona ook nog een strandtentje gemaakt, maar die was zo vroeg in het seizoen nog niet open. Fysiek vallen deze zaken op door de azuurblauwe luikjes, kozijnen, kussens en andere accessoires. Verder dat het enorm druk is en dus vaak wachtenden mensen staan op het terras.

IMG_4643

Wij hebben daar twee keer geluncht en verschillende gerechten geproefd, namelijk Club Sandwich, Quinoa salade, Curry en LMB hamburger. Zonder uitzondering kunnen we aangeven dat hier echt lekkere gerechten geserveerd worden en het dus heel begrijpelijk is dat deze tent zo populair is. Zelfs het ophalen van allerlei overheerlijke stukken taart is hier dus heeeeeeel normaal.

IMG_6695

Misschien één minpuntje, maar daar valt wel mee te leven. Het personeel kwam nu al in het prille voorseizoen vermoeid en geïrriteerd over. Geen last van gehad, maar je zag het wel op de gezichten. En op zich kunnen we ons er wel iets bij voorstellen, want er wordt kei- en keihard gewerkt hier.

Afsluitend, kunnen we alleen maar aangeven om de moeite te nemen en dus even te wachten op een plekkie (tip: ga lekker in de achtertuin zitten) en dan uitgebreid te genieten van de smaakvolle gerechten uit de kleine keuken. Smakelijk!

Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER