MBRC The Ocean: mooie armbanden en goed doel steunen

0
1783
MBRC the ocean armbandje
foto: Dré Horsthuis

Eerlijk gezegd, was ik al een tijdje aan het twijfelen over het aanschaffen van een armbandje. Ga ik het wel of niet doen? En als ik het doe wat voor soort armbandje wordt het dan? Leer, metaal of toch wat anders? Nou ik heb het gevonden hoor, ik heb een heel mooi armbandje van MBRC The Ocean gekocht.

Mooi armbandje van MBRC The Ocean

Het is dus een armbandje van MRBC The Ocean geworden, gemaakt van touw. Dit touw is gemaakt van 100% gerecycled plastic waaronder oude visnetten. Daarnaast een stoere authentieke shackle van roestvrij staal. Met daarin het logo van MBRC The Ocean gegraveerd. Gelukkig hebben ze niet al teveel keuze, want dan krijg ik keuzestress 😉

Logo MBRC The Ocean
foto: website MBRC The Ocean

Waar staat MBRC The Ocean voor?

MBRC staat voor Embrace The Ocean. Van elke aankoop van MBRC The Ocean gaat minstens 30% direct naar de Plastic Soup Foundation. En dat weten we inmiddels allemaal wel, we moeten keihard met elkaar het gevecht aangaan tegen het plastic zwerfafval.

Op de site van MBRC The Ocean staat het supermooi verwoord, dus ik quote:

Het is tijd om anders te denken en te doen. Het is tijd om onnodig plastic afval te stoppen. Het is tijd om een gezondere en duurzame toekomst te omarmen.

Be part of the movement. Be part of the solution. Draag je MBRC met trots en geef ons verhaal door.

Dus naast het feit dat het een mooi armbandje is, lever ik gelijk een bijdrage aan een goed doel. Graag deel ik dat met jullie en sluit ik af met de welgemeende woorden van MBRC, namelijk: DO GOOD, FEEL GOOD, LOOK GREAT. EMBRACE THE OCEAN!

Voor meer WANNAHAVES zie vooral onze andere berichten. En heb je zelf iets gaafs gekocht, deel dat dan in de reacties onder dit artikel.

Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER