Populaire strandtent in Domburg

0
1233

Juli 2016

Paviljoen Strand 90 is een zeer populaire strandtent met heerlijk eten en drinken. We hebben hier al vaker mogen vertoeven, de meest recente keer was eind juli. Na een ochtend rondtoeren met onze cabrio hadden we toch wat trek gekregen en toevallig 🙂 waren we in de buurt van Domburg. Dus een lunchlocatie is dan zo gevonden als je deze stek al kent. We genieten deze keer van brood met ossenhaas en brood met buikspek, HEERLIJK!

IMG_2519

Beste manier om bij Strand 90 te komen, is volgens ons aan het begin van Domburg gratis parkeren op de openbare parkeerplaatsen. Vanuit daar loop je richting het centrum, maar sla je rechtsaf bij het eerste woonerf. Dat woonerf loop je helemaal uit en uiteindelijk zie je een pad richting het strand. De strandovergang gaat gedeeltelijk door een klein bos achter de duinen. Bovenop de duinen ga je naar rechts en zie je direct Strand 90 liggen.

Met lekker weer kan het weleens enorm druk zijn op het terras, maar even wachten op een plekkie wordt zeker beloond met heerlijk eten. Eén nadeel bij grote drukte is wel het feit dat andere gasten bijna letterlijk bij je tafeltje komen staan en daar wachten totdat je vertrekt. Daar zouden ze iets op moeten verzinnen bij Strand 90.

Voor meer info: http://www.strand90.nl/

Vorig artikelPrima B&B in Dishoek
Volgend artikelGeweldige strandhuisjes in Nieuwvliet
Dré Horsthuis
Vrienden en familie beschrijven mij als zeer bourgondisch en een echte levensgenieter. Waarschijnlijk komt dit doordat ik zo vaak als mogelijk lekker eet, drink, leuke dingen doe, op vakantie ga en zo probeer te genieten van het leven. Mijn ervaringen rondom heerlijk eten, smakelijk drinken en vakantieadressen deel ik graag met iedereen. Hopelijk heb je er wat aan :-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER