Review | Film American Made (met in de hoofdrol Tom Cruise)

0
1181
American Made
Bron: Iamyourtargetdemographic

De film American Made met Tom Cruise in de hoofdrol krijgt van ons een ruime voldoende. Zeer vermakelijke film, maar geen topper waarover je nog jaren zal praten zoals de classic Top Gun.

Bioscoop American Made

Het verhaal

Tom Cruise speelt als Barry Seal de rol van een ‘gewone’ piloot voor de vliegmaatschappij TWA. In deze baan als piloot zoekt hij de grenzen op op het gebied van smokkelwaar. Zijn creativiteit valt op bij de CIA en hij wordt in 1978 daarom ook benaderd om voor de ‘agency’ te komen werken.

Na een tijdje voor de CIA te werken in Zuid-Amerika vallen wederom zijn talent en creativiteit op, maar deze keer door het Medellín kartel onder leiding van Pablo Escobar. Al snel was een nieuwe uitdaging gevonden en werd Barry Seal dé man die illegaal drugs en wapens kon smokkelen en daarnaast heel wat geld kon witwassen. Daarmee verwierf hij al snel de bijnaam ‘The gringo that always delivers’.

Het verhaal gaat enorm snel in deze film, maar maak je daar vooral niet te druk over en geniet van de manier waarop Tom Cruise deze film draagt en naar het gewenste niveau tilt.

Wij hebben American Made in de bioscoop gezien, onder het genot van heerlijk verse popcorn en wat chocola. En eerlijk gezegd hebben we volop genoten van deze komische film van Tom Cruise. We kunnen overigens wel begrijpen als deze film meer geschikt lijkt te zijn voor de huiskamer als er niet zoveel op tv te zien is.

Heb jij American Made al gezien? We zijn benieuwd naar jouw mening, dus laat even wat achter onder deze blog, thanks!

 

 

 

Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER