Review | Lunchroom Latour: een echt pareltje in Breda

0
3223
Lunchroom Latour Breda

Compilatie Latour BredaIn het altijd gezellige Breda, wat terecht De Parel van het Zuiden wordt genoemd, hebben we op gebied van lunchrooms een echt pareltje gevonden en die delen we natuurlijk graag met jullie. Via via kregen we te horen dat we de lunchroom Latour echt een keertje moesten uitproberen als we in Breda zouden zijn en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

Lunchroom Latour

Bij Latour heb je verschillende mogelijkheden. Naast de lunchroom kan je hier terecht voor diverse wijnen en wijnproeverijen, heerlijke kazen uit Nederland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland en paté, worsten en huisgemaakte salades kopen, en diverse handige non-food artikelen aanschaffen.

Wij kwamen voor met name de lunch. Maar de hele setting, ontvangst en bediening maakt de belevenis naast het verrukkelijke eten helemaal af natuurlijk. De lunchkaart is zeer uitgebreid en maakte het kiezen eigenlijk wel makkelijk of waren we zelf een beetje makkelijk met onze keuze? De keuze valt op een tapasschotel voor twee personen.

Tapasschotel Latour Breda

Alle kleine gerechtjes worden na de bestelling in de ‘winkel’ gesneden, samengesteld en kleurrijk gepresenteerd voordat deze met de nodige uitleg op tafel geplaatst wordt. En dan begint het ware genieten! Alles was formidabel lekker en we waanden ons ergens in een zuiderlijker gelegen land aan een Rivièra.

Wat er overigens met kop en schouder boven uitstak, was de huisgemaakte kaassalade. Wauwww, wat was die lekker zeg!

Eten meenemen naar huis

Naast de heerlijke lekkernijen tijdens de lunch is één van de sterke kanten van het concept van Latour dat je de producten na zo’n ervaring gewoon mee naar huis kan nemen. In de winkel kan je namelijk alles wat je gegeten hebt ook uitkiezen in de uitgebreide vitrine en thuis proberen hetzelfde sfeertje te creëren. Het zal in ieder geval niet aan de lekkernijen liggen 😉

Vitrine Latour Breda

Laat je overigens gerust adviseren voor een wijn, champagne, port of dessertwijn bij je gerechten.

Onze conclusie mag duidelijk zijn, Latour is echt een pareltje in Breda op gebied van lunchrooms en we kunnen eigenlijk niet wachten op het terrasweer om ze nog een keer te bezoeken.

Ben je zelf ook al een keer bij Latour geweest, dan zijn we heel benieuwd naar jullie mening. Laat ze dus gerust achter onder deze blog. Ben je hier nog niet geweest, ga dan echt een keer langs. De kans dat je ons daar aantreft, zal groot zijn 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER