Tapas op bestelling

0
1435

Thuis een feestje organiseren kost geregeld uren voorbereiding. Boodschappenlijstje maken, winkel in winkel uit, drankenhandel in en slijter uit, allerlei hapjes maken, leuk opdienen en bij een aantal gerechtjes is een oven, bbq of frietpan noodzakelijk.

Deze keer hebben we het anders aangepakt, en wel met de hulp van Chez Pia. Bij Chez Pia kan je terecht voor buffetten en catering, maar dat dekt wellicht niet helemaal de lading. Check haar site maar eens als je binnen de regio Breda-Roosendaal lekker eten op je event, (bedrijfs)feest of gewoon thuis wilt hebben.

Wij hebben gekozen voor een paar meter tapas. Kleine, veelal Spaanse, hapjes die gepresenteerd worden in een robuust houten bak. Ideaal, want je hoeft niet meer na te denken over de presentatie van al dat lekkers. De hapjes werden vergezeld door diverse heerlijke soorten brood en smeersels.

img_2595 img_2596 img_2597

Eindresultaat van al dit lekkers was dat werkelijk alles opgegaan is. Onze gasten zaten hun vingers letterlijk af te likken en hebben nagenoeg allemaal navraag gedaan naar deze cateraar. En dan kan ik het onze trouwe lezers natuurlijk niet onthouden.

Dus nogmaals, vol passie en overgave kan je je buffet of catering aan Chez Pia overlaten.

Vorig artikelWat een ‘KEK’ restaurant!
Volgend artikelBravo!
Dré Horsthuis
Vrienden en familie beschrijven mij als zeer bourgondisch en een echte levensgenieter. Waarschijnlijk komt dit doordat ik zo vaak als mogelijk lekker eet, drink, leuke dingen doe, op vakantie ga en zo probeer te genieten van het leven. Mijn ervaringen rondom heerlijk eten, smakelijk drinken en vakantieadressen deel ik graag met iedereen. Hopelijk heb je er wat aan :-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER