Wat een afknapper in Sluis

0
1068

September 2016

Als je ook maar een beetje in de buurt bent van Sluis zou ik je willen adviseren om altijd even te stoppen om gezellig te shoppen en één van de vele restaurantjes aan te doen voor een lunch of diner.

Ook wij deden dat deze keer ook weer en kozen helaas (achteraf makkelijk kletsen) de verkeerde lunchgelegenheid, namelijk Restaurant De Lindenhoeve. Wat was dat een enorme afknapper zeg!

Qua uitstraling was het veelbelovend, dus we liepen vol vertrouwen naar het tuinterras aan de achterkant van het restaurant. Maar daar hield het helemaal op. Het begon al gelijk met de onvriendelijke bediening die er duidelijk geen zin in had. Nadat de bestelling ongeduldig opgenomen werd, dronken we onze koffie op en werd het gezucht en gesteun van het personeel steeds hoorbaarder. Uiteindelijk kregen wij onze lunchgerechten, maar daarin bleek ook al snel dat het keukenpersoneel er ook niet zoveel zin meer in had op het einde van het seizoen. De gerechten, uiteenlopend van boerenomelet tot aan lasagne, werden lauw en zonder enige smaak op tafel geserveerd.

Na deze tegenvallers was er wel één positief punt te vermelden, namelijk de zeer uitgebreide en superleuke speeltuin.

Kortom, de volgende keer ga ik voor lunch en diner zeker niet naar De Lindenhoeve. Ik bezoek graag één van de vele andere goede horecazaken in het altijd gezellige Sluis.

Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER