Wat een ‘KEK’ restaurant!

0
1291

Gebruik je het woord KEK wel eens? Ik niet zo vaak, dus heb het even opgezocht voor de zekerheid. Kek staat voor ‘bij de tijd zijn’, ‘modern’, ‘modieus’, ‘parmantig’ of ‘vlot’. Zo, dat lijkt me weer genoeg taalkundig niveau voor deze blog.

Voor de rest van deze blog staat KeK voor Koe & Kreeft en heel specifiek gaat het dan om Restaurant KeK in Den Bosch.

img_2574

Natuurlijk kan je in het centrum van Den Bosch terecht bij vele goede restaurants. Het is daarom ook geen straf om een dagje shoppen of zoals in mijn geval een afdelingsuitje te moeten eindigen bij een restaurant in het centrum van Den Bosch. En zeker als dat dan Restaurant KeK blijkt te zijn.

Allereerst de smaakvol ingerichte zaak. Bij binnenkomst proef je direct het goede sfeertje en werd ik zelfs positief verrast door de rondhangende hammetjes 🙂 Van de binnenkant heb ik verder niet zoveel meer meegekregen, aangezien ons gezelschap mocht genieten van een mooie zomeravond in de evenzeer smaakvol ingerichte tuin. In de tuin kan je goed terecht met een groep van circa 20 man. Daarnaast zijn er intieme zitjes gecreëerd onder een overkapping. Daarnaast hebben ze bij KeK de schuur omgetoverd tot een fraaie ruimte waarin je zelfs een beetje besloten kan dineren.

img_2567

Hoe was dan het eten? Tja, wat zal ik daarvan zeggen……SUBLIEM! Alles was zo enorm smaakvol, dus laat ik maar beginnen bij het begin. Alvorens we konden gaan genieten van ons voorgerecht, kregen we zelf bereid zuurdesembrood met een overheerlijke kerrie-mayonaise om onze biertjes en wijntjes te begeleiden. Als voorgerecht had ik de veilige keuze Carpaccio genomen, maar dat kwam vooral doordat ik zag dat deze voorzien was van truffelmayonaise. Daar kan je me dus altijd voor wakker maken…..en gelukkig was ook dit voorgerecht weer heerlijk.

img_2572

En dan het klapstuk van de avond. Ik heb gekozen voor de Dry Aged Entrecote. Volgens de menukaart is dit stukje Hollands weiderund 21 dagen gerijpt. Dat geloof ik direct als ik de eerste hap neem van dit supermalse en zeer smaakvolle vlees. Wat heb ik een goede keuze gemaakt en ook daarvan geniet ik met volle teugen.

img_2573

Kortom, een echte aanrader mocht je in Den Bosch zijn en echt een lekker hapje wilt eten in een sfeervolle setting. Als je bij KeK bent geweest, ben ik heel benieuwd wat je ervaringen zijn. Laat het me dan even weten, ENJOY!

 

Vorig artikelLeuke sfeer en goed eten op strand Nieuwvliet
Volgend artikelTapas op bestelling
Dré Horsthuis
Vrienden en familie beschrijven mij als zeer bourgondisch en een echte levensgenieter. Waarschijnlijk komt dit doordat ik zo vaak als mogelijk lekker eet, drink, leuke dingen doe, op vakantie ga en zo probeer te genieten van het leven. Mijn ervaringen rondom heerlijk eten, smakelijk drinken en vakantieadressen deel ik graag met iedereen. Hopelijk heb je er wat aan :-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER