FILMS & SERIES

TicketsIn deze categorie ga je – zoals de titel het al verklapt – onze reviews over films en series kunnen vinden.

Films

Films proberen we zoveel als mogelijk in de bioscoop te zien. Heerlijk om even een avondje uit ervan te maken met hapje eten en hopelijk een goede film als afsluiter. Maar we zullen het niet nalaten om (oude) films te bekijken op tv en aanbieders zoals Netflix en onze mening daarover te delen met je.

Series

Series kijken is meer een verslaving geworden 😉 Misschien herken je het wel, besluit je één of twee afleveringen te kijken en dan nog eentje en nog eentje. Voordat je het weet, is het al weer ruim na middernacht en de volgende dag gaat de wekker weer vroeg af.

Onze favorieten

Op het gebied van films hebben we een paar favoriete acteurs, namelijk Denzel Washington, Tom Hanks, Bruce Willis, Will Smith, Tom Cruise en Nicolas Cage. Maar dat wil niet zeggen dat alles goed is van deze heren. Denk maar eens aan Death Wish van Bruce Willis.

De genres waar we graag naar kijken zijn toch met name de thrillers, de rom-com en waargebeurde verhalen. Natuurlijk maken we wel eens een uitstapje naar scifi, keiharde actiefilms of de typische mannen- of vrouwenfilms.

Op gebied van series worden we vaak aangetrokken door de Scandanavische producties en eigen producties van Netflix. Maar we kijken ook de steeds beter wordende Nederlandse series op tv.

Hopelijk kan je iets met onze tips en meningen. Als je voor ons tips hebt, laat het even aan ons weten.