Geweldige strandhuisjes in Nieuwvliet

0
1187

Augustus 2016

 

Nog even een midweek genieten in de nieuwe strandhuisjes van de camping Zonneweelde, genaamd Strandweelde.

We treffen het met het weer, maar met name met de strandhuisjes zelf.

Alles is prima in orde en ziet er werkelijk top uit. Natuurlijk weten we dat er maximale afmetingen afgegeven zijn voor deze strandhuisjes, maar het optimaal benutten van iedere vierkante meter is gelukt.

Schoon en prima werkend sanitair, heerlijke bedden, voldoende kastruimte, keuken met koelkast, magnetron en vaatwasser, gratis wifi per strandhuisje, broodjesservice via een app, bagageservice en niet geheel onbelangrijk twee heerlijke terrassen met goed meubilair.

IMG_2431

Omgeving

Deze geweldige strandhuisjes liggen tussen twee strandpaviljoens in.

Vanuit de strandhuisjes bekeken ligt rechts het dichtstbijzijnde strandpaviljoen Groede aan Zee. Aan de linkerzijde ligt De Boekanier.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om met de fiets over de duinen te rijden naar een verder gelegen strandpaviljoen zoals Puur en Loods Tien.

 

Verder is het in de directe omgeving prima toeven in de vele gezellige plaatsen rondom Nieuwvliet. Denk bijvoorbeeld aan Sluis (14 km), Oostburg (13 km), Breskens (8 km), Knokke-Heist (19 km) en Brugge (32 km).

 

Advies

Gezien de grootte van het strandhuisje en de fatsoenlijke slaapplaatsen zou ons advies zijn om hier met maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen te verblijven. In het woonkamertje staat wel een bank die omgebouwd kan worden tot slaapplaats, maar ja dat is niet echt optimaal.

Daarnaast nog een tip. Ieder huisje heeft een vaste trap naar boven, maar deze is zeer steil en voorzien van smalle treden. Dit is dus geen trap om snel op en af te klimmen, zeker niet als er op de treden zand terecht gekomen is. Dat laatste gaat zeker gebeuren!

 

Kortom, een enorm mooie accommodatie die we voor geen goud hadden willen missen. Interesse gekregen? Zie de website: http://www.campingzonneweelde.nl/strandhuisjes/ , maar ga vooral op zoek naar een leuke aanbieding. In het hoogseizoen kan het wel eens duur uitpakken zo’n verblijf.

Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram
Vorig artikelPopulaire strandtent in Domburg
Volgend artikelWat een afknapper in Sluis
Dré Horsthuis
Vrienden en familie beschrijven mij als zeer bourgondisch en een echte levensgenieter. Waarschijnlijk komt dit doordat ik zo vaak als mogelijk lekker eet, drink, leuke dingen doe, op vakantie ga en zo probeer te genieten van het leven. Mijn ervaringen rondom heerlijk eten, smakelijk drinken en vakantieadressen deel ik graag met iedereen. Hopelijk heb je er wat aan :-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER