Heerlijke omgeving rondom Landal Waterparc Veluwemeer

0
1428

Dit vakantiepark is gelegen aan het Veluwemeer en is zeer ruim opgezet. Naast de vele varianten qua vakantiehuisjes (4 tot zelfs 22 personen), bestaat er ook de mogelijkheid om appartementen te huren.

Zelf zijn we voor een midweek in een 4-persoons luxe bungalow verbleven. De luxe bungalows zijn voorzien van sauna en zonnebank. De ligging van de bungalows ten opzichte van elkaar is perfect. Tussen alle bungalows is gezorgd voor voldoende begroeiing zodat er voldoende privacy is en daarnaast voortdurend het gevoel hebt dat je midden in de natuur verblijft.

img_4382

Inrichting
Wat ons altijd opvalt, is het verschil in de diverse Landal vakantieparken. Deze bungalows hebben dus géén sfeervolle inrichting en de zitmeubelen zitten voor géén meter. Ons advies: ga voor een moderne en comfortabele inrichting eens kijken bij Landal Nieuwvliet-Bad.
Daarnaast zie je bij onze bungalow allerlei kleine dingetjes die kapot of vermist zijn. Een loszittend plankje van het tv-meubel, ontbrekende haakjes voor hand- en theedoek (je ziet waar ze gezeten hebben), versleten plinten en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Tot slot, de matrassen en het sanitair voldoen prima.

Faciliteiten
Wat ons positief verrast (en andere parken mogen daar een voorbeeld aan nemen), is de aanwezigheid van gratis WIFI in iedere bungalow. Dus geen betaalde WIFI en/of een zwak signaal waar je niets mee kan. En wat daarnaast heel prettig is, is de aanwezigheid van voldoende speeltoestellen, een supermarkt met uitgebreid assortiment, een restaurant genaamd Zuid Zoet Zout die de gehele dag open is en natuurlijk een binnenzwembad. Het omkleed-gedeelte mag overigens wel iets ruimer opgezet worden.

Omgeving
In de nabije omgeving is van alles te zien en te bezoeken. Een kleine greep:
Aviodrome
Bataviastad
Dolfinarium
Walibi
Diverse natuurgebieden en golfbanen

img_4447

Kortom, een fijn park in een heerlijke rustgevende omgeving.
Als Landal de inrichting van de bungalows gaat aanpakken, kom wij zeker nog een keer terug.

Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER