Verwennerij van de bovenste plank!

0
1335

Ons verblijf bij Hotel De Zeeuwse Kust in Renesse durven wij inderdaad verwennerij van de bovenste plank te noemen. Als je als kleine of volwassen gast even helemaal wilt ontsnappen aan de dagelijkse routine of je zoekt voor je horeca- of toerismepersoneel een ultiem voorbeeld van hoe het echt zou moeten, kom dan gerust eens hier naartoe. TOP!!

Alles klopt, van de ontvangst door een uiterst vriendelijke receptiedame tot aan het personeel dat het gehele park aan heeft gelegd en onderhoudt. En dat inclusief aankleding van de lounge en restaurant, de inrichting van de hotelkamers en de uitstraling van het gehele park. Alles ademt afstemming, perfectie en je enorm welkom voelen als gast.

IMG_4329

De hotelkamer

We hadden een heerlijke ruime hotelsuite met keukenfaciliteiten en aparte slaapkamer voor ons zoontje. Geweldige inrichting die optimaal aansluit bij de beelden die iedereen heeft bij Zeeland namelijk zon, zee en strand. Daarnaast een mooie badkamer met inloop regendouche. En dat allemaal brandschoon.

Eten & drinken

IMG_6198

 

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit of het gaat om ontbijten, lunchen, borrelen of diner. Het is allemaal geweldig en zeer smakelijk. Bij het ontbijt is er enorm veel keuze, noem het en het is er in voldoende hoeveelheden. Daarnaast kan je bij de keuken een omelet laten klaarmaken met extra ingrediënten die je lekker vindt. Voor de lunch en diner kan je als volwassenen louter kiezen uit heerlijke gerechten.

 

 

Wij hebben onder andere genoten van een salade geitenkaas (lunch) en Boeuf bourguignon (diner). En laat dat eens lekker vergezellen met een wijn of bier uit het flinke assortiment. Dit alles is vormgegeven in een zeer moderne en smaakvolle inrichting.

IMG_6229
IMG_4334

 

 

 

 

 

 

IMG_6173

Wij verbleven dus in het hotel, maar het gehele Strandpark De Zeeuwse Kust heeft nog meer mogelijkheden. Denk aan kamperen met tent of camper of huren van chalets of strandlodges. Verder zijn de faciliteiten teveel om op te noemen, kijk dus maar eens op de site en verwonder jezelf.

 

Samenvattend, wil je er echt een keer tussenuit en lekker verwend worden als een echte gast? Surf op de site van Strandpark De Zeeuwse Kust om alles wat ze te bieden hebben, te bekijken en vergeet dan niet om snel te boeken 😉

Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER